Är ni en barnfamilj i Örebro som ska sälja er bostad? Då är det viktigt att komma i kontakt med rätt mäklare för att få den hjälp ni behöver. Läs mer om det här!

Att sälja en bostad är något som tar mycket tid och energi. Detta gäller faktiskt inte enbart de vuxna; även barnen påverkas av allt som har med en flytt att göra. För att göra tiden kring flytten så smidig som möjligt är det viktigt att ha kontakt med rätt mäklare. Här handlar det med andra ord om att hitta en riktigt bra bra mäklare i Örebro med omnejd. Det är viktigt att inte välja första bästa mäklare; genom ett personligt möte är det lättare att få en uppfattning om mäklaren som ska få uppdraget att sälja er bostad.

Vad kännetecknar en bra mäklare i Örebro?

Ja, vad är då viktigt vid val av mäklare? För det första ska det förstås vara en person som ni känner att ni kan lita på, d v s som ni får förtroende för. Här kan ni gärna ta tips från vänner och bekanta, samt läsa omdömen om olika mäklare på nätet. En riktigt bra mäklare fungerar som ett stöd genom hela bostadsaffären och kan erbjuda hjälp på flera sätt, genom att:

• Hjälpa till vid försäljning av nuvarande bostad
• Hitta ett nytt hem baserat på era behov
• Ge tips vad gäller viss renovering och uppfräschning av hemmet inför försäljning
• Förmedla kontakt till externa partners om homestyling etc.

Var inte rädd att be mäklaren om råd och tips i olika lägen; att sälja en bostad är en stor affär och det uppstår ofta funderingar under tiden. Här kan mäklaren agera bollplank, vilket kan vara både lugnande och informativt på samma gång. Har ni som vuxna koll på läget är det dessutom lättare att förmedla ett lugn till barnen, så att de får med sig en bra upplevelse i en tid där det händer mycket på en gång. Kom ihåg att en flytt, med allt vad de innebär, gäller hela familjen och innebär ett nytt kapitel i livet.